Maak kennis met de mensen achter de kraakverse ingrediënten die je vindt in onze gerechten.
Kwaliteitsvolle producten met een twist. Bij BonMush zetten ze de kennis en ervaring van het verleden in verbinding met het nu. De inmiddels 5e generatie (met Caroline op kop) staat garant voor lekkere kwaliteitsvolle producten met een vernieuwende twist. Ze ontwikkelden namelijk een veggie assortiment op basis van lokaal geteelde oesterzwammen.
Door de herkenbare smaak en structuur verlagen ze bij veel mensen de veggie drempel. Maak kennis met BonMush en ‘Become a flexitarian without noticing it’.
Sinds 1996 is het familiebedrijf Meatier gespecialiseerd in vlees van eigen kweek.
De runderen, kalveren en lammeren grazen er op groene akkers in het West-Vlaamse Schore. Zo staat Meatier dicht bij de natuur, en kweken en verwerken ze hun dieren steeds met oog voor kwaliteit.
Wie Greenway zegt, zegt gezond, lekker en duurzaam. Al meer dan 20 jaar maakt het team van Greenway er een uitdaging van om zelfs de grootste vleesliefhebbers te verleiden met lekkere vegetarische en veganistische producten.
In hun assortiment vind je naast de Greenway Burger (Winnaar "Beste Product van het jaar 2019-2020") en de Greenway Chipolata zelfs Greenway Gehakt, maar ook een heerlijke plantaardige falafel.
Tomaten van eigen bodem bomvol smaak, die vind je bij Stoffels Tomaten.
Voor elk Foodbag-gerecht leveren zij de meest passende tomaat en tillen zo elke gerecht mee naar een hoger niveau.
Bovendien kweekt deze Belgische leverancier tomaten van topkwaliteit en dat met respect voor de natuur! Natuurlijk zijn wij fan.
Al drie generaties lang teelt Lesage 100% Belgische champignons aan de oevers van de Leie in het West-Vlaamse Bavikhove.
Dat doen ze enkel en alleen op basis van grondstoffen van lokale leveranciers én op een milieuvriendelijke manier (zonder bestrijdingsmiddelen). Na de handpluk belanden ze elke week netjes en vers in jouw box.
Geef jezelf een gezonde kickstart van de dag met de heerlijke granola van Xavies' en Sandra Bekkari.
Deze granola zit ook bomvol voedzame ingrediënten zoals cashewnoten en pompoenpitten. Hierdoor is de granola zeer rijk aan vitamines, mineralen en vezels.
Sandra werkt hiervoor samen met Xavie Battel. Zij heeft met ‘Xavies’ haar eigen merk en eigen bakkerij in Koekelare, waar de granola wekelijks artisanaal wordt gebakken. Dankzij haar ervaring als industrieel ingenieur en productontwikkelaar in de voedingssector ontwikkelt ze de perfecte granola zodat jij energie hebt tot de middag!
Maybritt en Ruslan zijn twee jonge ondernemers die tijdens hun studententijd startten met Davai.
Geïnspireerd door pelmeni, een eenvoudig gerecht uit de traditionele Russische keuken, gingen ze op zoek naar een 100% plantaardige variant van deze gevulde deegbolletjes.
Dumplings zijn lekker en de perfecte manier om te tonen dat duurzaam eten ook fun kan zijn. “Bovendien is een dagje vegan eten een grote stap in de goede richting!”, aldus het tweetal.
Kruidenkwekerij Vegobel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in biologische specerijen. Het familiebedrijf uit Duffel gaat duurzaam om met grondstoffen, zet in op innovatieve technieken en werkt met 100% gerecycleerde verpakkingen.
Wist je dat je hun Foodbag-plantjes zelf kan verpotten en verder kan laten groeien? Een smaakvolle topper bij elk gerecht!
Een likje honing maakt elke dressing of marinade helemaal af. Als die dan nog eens bij een Belgisch bedrijf gemaakt wordt, zijn wij helemaal fan!
Er zijn weinig bedrijven die kunnen zeggen dat ze een overheerlijk product maken waarvan mensen al smullen sinds 1925.
De honing van Meli is een puur product en gebruiken wij maar wat graag in onze gerechten.
09 298 05 10
Deel jouw gerechten op