Maak kennis met de mensen achter de kraakverse ingrediënten die je vindt in onze gerechten.
In 1994 begonnen Bart en Kathelijne kleinschalig met 18 geiten. Inmiddels schakelden ze over naar een volledig biologische teelt en dat proef je!
De geitjes van De Volle Maan worden vertroeteld in een weide boordevol klaver en paardenbloem. Zodra je hun geta of geitenkaas probeert, proef je meteen het verschil!
Voor Qinti startte het verhaal in Wondelgem. In zijn restaurant vond chef Peter maar geen lekker vleesalternatief om aan zijn klanten voor te schotelen.
Dan zelf maar eentje maken dacht hij: de quinoaburger werd geboren. Niet veel later zagen ook de quinoaballetjes het levenslicht. Zijn magische mix? Meer dan 40% quinoa, broccoli, kaas, ei en ui
De inmiddels 5e generatie (met Caroline op kop) staat garant voor lekkere kwaliteitsvolle producten met een vernieuwende twist. Ze ontwikkelden namelijk een veggie assortiment op basis van lokaal geteelde oesterzwammen.
Door de herkenbare smaak en structuur verlagen ze bij veel mensen de veggie drempel. Maak kennis met BonMush en ‘Become a flexitarian without noticing it’.
Bij LEROUGE draait alles rond de appel. Met een mooie boomgaard van maar liefst 12 hectare aan oude appelrassen, telen ze met passie de lekkerste biologische appels. Het resultaat? 100% natuurlijke bio-sappen vol smaak en zonder smaak- of bewaarstoffen.
Hun assortiment bevat ook ambachtelijke appelazijn en walnotenolie.
Puur, eerlijk en recht van eigen bodem.
Sinds 1996 is het familiebedrijf Meatier gespecialiseerd in vlees van eigen kweek.
De runderen, kalveren en lammeren grazen er op groene akkers in het West-Vlaamse Schore. Zo staat Meatier dicht bij de natuur, en kweken en verwerken ze hun dieren steeds met oog voor kwaliteit.
Al meer dan 20 jaar maakt het team van Greenway er een uitdaging van om zelfs de grootste vleesliefhebbers te verleiden met lekkere vegetarische en veganistische producten.
Zoals de Greenway Burger (Winnaar "Beste Product van het jaar 2019-2020"), de Greenway Chipolata, het Greenway Gehakt, en ook hun heerlijke plantaardige falafel.
Tomaten van eigen bodem bomvol smaak, die vind je bij Stoffels Tomaten.
Voor elk Foodbag-gerecht leveren zij de meest passende tomaat en tillen zo elke gerecht mee naar een hoger niveau.
Bovendien kweekt deze Belgische leverancier tomaten van topkwaliteit en dat met respect voor de natuur! Natuurlijk zijn wij fan.
Toegevoegde ingrediënten? Die laten we achter ons. Bij Pit & Pit draait alles rond natuurlijke producten, zorgvuldig uitgekozen en getest voordat ze in onze catalogus belanden. Enkel het beste is goed genoeg voor onze gezondheid en de planeet.
Als finishing touch is er ook nagedacht over de verpakking van elk product. Hier telt alleen de beste milieuvriendelijke verpakking voor jou, voor ons en voor de planeet.
In 2014 volgde Neri een opleiding tot raw food chef in California, Amerika. Na haar opleiding zocht ze naar duurzame alternatieven voor zuivelproducten. Na heel wat experimenteren en perfectioneren richtte ze in 2019 Omage op.
Omage gebruikt noten en zaden in plaats van dierlijke melk als basis voor de productie van de plantaardige kaas.
09 298 05 10
Deel jouw gerechten op